Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Senatorul patriot care a uitat pentru ce a fost ales și își petrece mandatul scriind scrisori ambasadorului SUA

Wednesday, September 14th, 2016

senator-disparut-dupa-alegeri-serban-nicolae-scrisoare-ambasador-sua

Un senator PSD, Șerban Nicolae, ne-a făcut capul mare cu scrisoarea lui patriotardă către ambasadorul SUA, fără să-și dea seama că el de fapt se autodenunță și paragrafe întregi din scrisoare ar putea fi folosite ca justificare pentru cerea sa de demisie din Parlament. Și iată de ce:

  1. Senatorul nostru critică folosirea sintagmei ”ținutul secuiesc”, dar a tăcut ca rahatu-n ploaie când Ministerul Transporturilor a organizat, la un eveniment internațional, un stand de prezentare pentru ”ținutul secuiesc”, și pe care l-a vizitat ministrul în persoană – ministru al României, nu al Ungariei! Tot la fel tace și când sintagma e folosită în presă, la TVR și Radio România, de parcă acesta deja ar exista pe hartă. Exact în cur l-a durut de fiecare dată când a văzut și auzit până acum despre ”ținutul secuiesc”, pentru că altfel nu l-ar fi așteptat pe dl. ambasador Klemm să repete ce zice toată lumea, de ani de zile. Mai țineți minte evenimentul nocturn cu lanțul de lumânări aprinse, care să delimiteze ”ținutul secuiesc”, acum vreo doi ani, anunțată cu surle și trâmbițe în toată presa? L-ați auzit cumva pe dl. senator spunând atunci că ”ținutul secuiesc” nu există, că nu are bază istorică, juridică, administrativă, că el contestă dreptul României de a fi întreagă … adică tot ce behăie acum?
  2. Senatorul îi acuză pe maghiarii cu care s-a întâlnit dl. Klemm că sunt extremiști, revanșarzi, revizioniști și segregaționiști. Pe bune? Păi, dacă ei sunt așa, cum se face că sunt încă liberi, într-un stat național așa cum scrie în Constituție că am fi? Unde este legea care să-i lege pe cei care atentează la unitatea statului Român, la istoria nostră, la demnitatea noastră? Cine trebuia s-o facă, dacă nu chiar senatorul nostru patriot?

Unde e legea care să oprească anti-românii de la funcțiile publice, pentru că maghiarii pe care el îi acuză acum, nu numai că nu au fost niciodată condamnați, și nici măcar acuzați, ci sunt chiar conducători de județe – și asta datorită incompetenței, nepăsării și prostiei parlamentarilor… dintre care unul este chiar ”patriotul” nostru!

  1. Acum un an, senatorul nostru patriot a ales ca membru la Consiliul Național pt Combaterea Discriminării pe unul dintre cei mai antiromâni dintre maghiari, pt al treilea mandat consecutiv, doar pt că PSD avea o înțelegere politică cu UDMR. Când a ridicat mâna aia cârnățoasă ca să-l voteze, credeți că s-a interesat de discriminarea la care îi supun maghiarii pe români și la care acest consiliu închide ochii? Credeți că n-a știut că un maghiar care l-a amenințat pe un român că îi ia gâtul a fost declarat nevinovat de acest consiliu, pe motiv că a fost doar o glumă? Credeți că n-a știut că d-alde Sabin Gherman, Patapievici sau Boia scuipă continuu pe români și n-au pățit nimic niciodată?

Ei, uite așa, cu senatori din ăștia, numai român în țara ta să nu fii, dar trebuie să te simți mândru că mai scrie câte o scrisoare belicoasă, dar inutilă, în ajun de alegeri parlamentare.

Partea proastă e că se găsesc destui fraieri care să pună botul la șmecheria asta și să îi mai dea încă un mandat.

Democracy is a Lie

Banii noștri au ajuns agățați pe toți stâlpii, ilegal

Thursday, April 21st, 2016

Către Autoritatea Electorală Permanentă

Str. Stavropoleos, Nr. 6, Bucureşti, Sector 3, 030084

În atenţia Doamnei Preşedinte   Ana Maria Pătru

 

Subsemnatul Mihai Tociu, domiciliat în București, ….,  vă sesizez prin prezenta

SESIZARE

Cu privire la fapte de încălcare a legii electorale, respectiv momentul începerii campaniei electorale (art. 64 din Legea 115/2015), folosirea de mijloace financiare ilicite pentru campania electorală (art. 65 pct. 3 din Legea 115/2015), afişaj electoral ilegal (art. 79 din Legea 115/2015) precum şi fapte de finanţare ilegală a activităţii politice şi a campaniei electorale, prevăzute de disp. art. 5, 51, 52, 53 şi 8 din Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, modificată prin Legea 113/2015.

MOTIVE:

ÎN FAPT: În sectorul 6 din Bucureşti, Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat, Partidul România Unită, Partidul Național Democrat, gruparea ALDE și candidatul independent Sebastian Bodu au început, cu mai multe săptămâni în urmă, afişarea în spaţiul public de bannere cu conţinut electoral, deşi campania electorală pentru alegerile locale şi parlamentare nu a început încă oficial.

Toți aceștia au arborat în intersecţiile principale din sectorul 6 (Bulevardul Iuliu Maniu cu toate arterele cu care se intersectează, B-dul Timișoara cu toate arterele cu care se intersectează, strada Lujerului la toate intersecțiile, B-dul Ghencea și Prelungirea Ghencea, strada Brașov la toate intersecțiile și altele) bannere electorale de mari dimensiuni ce încalcă legea electorală. De asemeni, candidatul PSD Gabriel Mutu apare pe Bulevardul Iuliu Maniu cu afişe electorale în spaţii publicitare, și la fel și candidatul independent Sebastian Bodu pe b-dul Vasile Milea. Candidatul PNL Răvan Mironescu a împânzit stâlpii de curent de pe Bulevardul Ghencea, Bulevardul Iuliu Maniu și alte străzi din sectorul 6, precum și stâlpii de curent dintre șinele de tramvai de pe Bulevardul Timișoara, cu afișe electorale, în număr de ordinul sutelor.

Deşi PSD și PNL sunt partide parlamentare cu reprezentare la nivel naţional, acestea figurează cu datorii uriaşe la bugetul de stat, înregistrând debite atât în ceea ce priveşte plata taxelor şi impozitelor, cât şi cu privire la plata chiriilor către RAPPS.

În aceste condiţii, explozia de materiale publicitare în spaţiul public a celor două partide este lipsită de justificare din punct de vedere financiar, întrucât potrivit informaţiilor disponibile în mod public pe site-ul Ministerului de Finanţe, aceste formaţiuni politice înregistrează datorii. Mai mult, sursa acestor sume cu care au fost plătite aceste materiale publicitare este necunoscută, ne-fiind îndeplinite obligaţiile de publicare în Monitorul Oficial a eventualelor donaţii, potrivit legii.

Pentru toate aceste considerente, vă solicităm să dispuneţi luarea măsurilor legale ce se impun şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi, pentru asigurarea unui climat politic fundamentat pe principiul legalitatii, principiul egalitatii de sanse, principiul transparentei veniturilor si cheltuielilor, principiul independentei partidelor politice si a candidatilor fata de finantatori şi principiul integritatii competitiei politice si electorale – principii consfiinţite prin disp. art 1 din Legea 334/2006.

Cu stimă,

Mihai Tociu

 

Strângere semnături pt candidatura la Primăria Sectorului 6

Monday, April 11th, 2016
Miercuri, 20 Aprilie, strâng semnături între orele 9 – 20 la Piața Veteranilor, ieșirea de la metrou (stația Lujerului).

Formular listă susținători

Monday, April 11th, 2016

Lista susținători Mihai Tociu - orizontal

Persoanele care mă pot ajuta să strâng semnături, pot printa acest formular – format jpg, sau le pot trimite, la cerere, unul în format word.
Formularul nu trebuie să aibă completate toate cele 10 linii, însă cele completate trebuie să aibă toate căsuțele completate, cu datele reale, numai de la cetățeni cu drept de vot și cu adresă din CI în sectorul 6. Fiecare semnătură contează!
Atenție: Autoritatea Electorală le va verifica, iar cele incorecte sau incomplete vor fi eliminate, plus scandalul de rigoare.
Rog pe cei care intenționează să mă ajute să mă contacteze pe privat pe pagina de FB. Data limită la care aceste liste îmi pot fi de folos este duminică, 24 Aprilie.
Vă mulțumesc

Fluturașul pentru campania electorală pt Primăria Sectorului 6

Sunday, April 10th, 2016

?????????

Sunt MIHAI TOCIU și doresc să fiu Primar al Sectorului 6.

Sunt INDEPENDENT, ROMÂN 100%, NAȚIONALIST, ORTODOX.

Opiniile mele politice și civice le găsiți pe www.tociu.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mihai.tociu.

Pot să conduc Sectorul 6 mai bine decât ceilalți candidați deoarece am cunoștințe și experiență managerială, sunt patriot, nu sunt șantajabil, nu sunt tributar niciunui grup de interese și sunt incoruptibil.

Conform proverbului ”Pomul se cunoaște după roade și omul după fapte”, înainte de a spune ce voi face ca primar, este mai important să arăt ce am făcut până acum.

Activez de 15 ani pentru cauze naționale în Vatra Românească, Forumul Creștin Noua Dreaptă și ”Solidaritate Românească”.

Am făcut politică, dar fără a avea tangență cu vreunul dintre așa zisele partide politice parlamentare, pe care le consider grupări mafiote. M-am ținut departe de tentațiile lor și am ales să fac Politica Faptei.

Dintr-o pornire naturală, am susținut și apărat cam tot ce înseamnă mod de manifestare a spiritului național, civic și ecologic și iată doar o mică parte dintre acestea:

-jocul de oină (www.oina.ro și ”oina” pe youtube – toate filmele care prezintă regulile, meciuri și imagini din joc sunt gândite și realizate de Asociația OINA, adică de mine; membru în biroul federal o legislatură, am introdus jocul de oină în Legea pentru protejarea patrimoniului imaterial al poporului român) (more…)

8 Aprilie – Ziua când am fost ștampilat ”Etnic român”

Friday, April 8th, 2016

În 8 Aprilie 1944, cu noaptea în cap, Nea Niculae a umplut căruța cu saci de făină, a pus și mașina de cusut Singer, care era zestrea nevestei, apoi și-a suit nevasta și pe cei 6 copii – dintre care unul născut de o lună, și a pleacat spre ȚARĂ. Lăsa în urmă, în Basarabia, toată avuția lui de o viață: pământul, atelierul de tâmplărie și casa, cea mai mare din oraș.

Se ”rupsese frontul” și drumurile erau pline de șiruri nesfârșite de căruțe, pline cu oameni care fugeau din calea rușilor. În arhiva din Craiova se găsește și acum documentul de refugiat emis când a fost lăsat să treacă Prutul, pe care, la motivul refugiului, scrie: ”Etnici români”. Unul dintre copii, fetița de 6 ani, era mama mea…

Nea Niculae și-a reconstruit aici viața, fără să ceară nimic de la nimeni. Din toată famila lui, (more…)

Ce vrea ”Strada”, dar politicienii nu vor să audă

Wednesday, November 25th, 2015

Acest Memoriu a fost înaintat Primului Ministru Dacian Cioloș în 23.11.2015, din partea grupului ”neamorganizat”. Este munca a trei oameni timp de un weekend, și are în spate ore întregi de discuții cu protestatari de toate categoriile. Nu am putut cuprinde toate solicitările și nu ne-am propus să venim cu măsuri economice, pentru că preferăm să le aplicăm noi, bine, când vom ajunge să conducem Țara. Noi, adică toți cei care gândim ”românește”. (more…)

Katz să se joace cât vrea de-a antisemitismul, dar nu cu mine

Thursday, July 9th, 2015

Unul dintre șmekerii lui Adrian Năstase, Marco Maximillian Katz, cel care și-a umplut teșchereaua din duty-free-ul de pe Otopeni, s-a făcut acum mare evaluator de antisemitism și-i trage cu așa-zise rapoarte:

http://antisemitism.ro/wp-content/uploads/2015/05/MCA-Romania-Raport-de-Monitorizare-2009-2014.pdf

Nu zic că nu e lume bună în lista lui de antisemiți, ca să fiu și eu acolo, dar am ajuns la concluzia că cel mai antisemit dintre toți el este, așa evreu cum se declară, și prin urmare îi cer acum să mă lase în pace și să se joace de-a antisemitismul cu cine îi permite.

Presimt că o să mă văd în instanță cu dl. Katz și cu ong-ul său, care se numește pompos și oficios”Centrul pt Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului”, de zici că are adresa de înființare pe Calea Victoriei, și nu în Aeroportul Otopeni pe dreapta (pe bune!!!), iar pe unul dintre tovarășii săi de ong îl cheamă Enache. Enache acum, dar înainte? 😉

                          #############

În atenția domnului președinte Marco Maximillian Katz

Stimate domnule Președinte,

Ați publicat pe pagina de internet a ong-ului dumneavoastră un document, intitulat ”Raport de Monitorizare 2009-2014”, în care în Capitolul V – ”ANTISEMITISM ȘI NEGAȚIONISM”, punctul 16, sunt menționat cu titlul ”Mihai Tociu: Prima întrebare a fost despre săpun…”.

La pagina 54 din Raport se află următorul text:

16. Mihai Tociu : „Prima întrebare a fost despre săpun…”

În data de 21 ianuarie 2013, unul dintre editorialiștii ziarului „Adevărul”, Mihai Tociu, a publicat comentariul intitulat „Și evreii greșesc, nu-i așa?”. În conținutul acestui comentariu, Mihai Tociu pune sub semnul întrebării existența Pogromului de la București și a acuzat Comunitatea Evreiască că „nu se înghesuie să facă lumină”. (more…)

Instrumentul de propagandă anti-românească B1TV

Tuesday, June 10th, 2014

Dedic această sesizare Alinei, care astăzi împlineşte 21 de ani şi care e mândră că e româncă, cu toate că s-a născut şi locuieşte pe o stradă care a văzut prima oară asfalt cu doar trei ani în urmă.

Către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA)

Doresc să aduc în atenţia dumneavoastră afirmaţiile anti-româneşti făcute la postul de televiziune B1TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” transmisă în ziua de 8 iunie 2014, care se poate viziona pe domeniul de internet al postului B1TV, la adresa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/radu-banciu-despre-simona-halep-o-arancu-a-maria-sharapova-e-o-lady-parvine-din-alta-lume-este-o-vedeta-i-o-frumuse-e-84489.html

Fac precizarea că această sesizare NU se referă la opiniile exprimate în emisiune cu privire la  tenismana Simona Halep. Chiar dacă subiectul emisiunii a fost Simona Halep şi fenomenele sociale şi politice generate de aceasta, sesizarea se referă strict la afirmaţii care sunt anti-româneşti prin definiţie şi pentru care tema emisiunii a constituit doar un pretext pentru a fi enunţate public.

Afirmaţiile pe care le reclam sunt următoarele:

1. „Mie nu-mi pare bine, nici că e ea din România, NICI CĂ SUNT EU. Mie mi-ar fi ruşine să vin şi să spun o asemenea idioţenie…” (min 3:28)

2. „Aşa că până să aruncăm cu vorbele astea goale şi care nu reprezintă nimic: „eşti mândru că eşti…”, da´ ce, puteai să fii din altă parte? Te-ai născut aicea. Te năşteai în Somalia, erai somalez…” (min. 4:24).

Consider că acestea sunt mesaje care au ca impact social scăderea stimei de sine, a încrederii şi a coeziunii naţionale şi că ar trebui să fie interzise de la difuzare.

Segmentul social cel mai afectat este cel al copiilor şi al tinerilor, care au tendinţa de a crede necondiţionat şi de a transmite mai departe mesajele şocante din mass media. (more…)

Un răspuns la articolul jurnalistului Ionuţ Ţene despre filmul „Lanţul amintirilor”

Tuesday, April 22nd, 2014

Şi eu am fost iniţial surprins de audienţa uriaşă pe care a avut-o filmul „Lanţul amintirilor” difuzat chiar in seara primei zile de Paşte. Un film „indian”, care, împreună cu suratele sale „Vagabondul” şi „O floare şi doi grădinari”, a stors de lacrimi toate bunicile actuale pe vremea când erau fete mari.

Cu patru decenii în urmă, puţine au fost femeile care (more…)