Archive for November, 2009

Asociaţia “Toleranţă Zero”

Monday, November 23rd, 2009

Din Manifest: “Este un gest de onoare să încercăm să nu ne facem de râs în faţa istoriei, iar primul pas este să adoptăm TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE MINCIUNĂ, din orice direcţie ar veni aceasta.”

Intră pe www.tolerantazero.ro să vezi holocaustul minciunii, dar numai după ce stai jos!

 

 

Scrisorile 5 şi 6: Democraţia – raiul boschetarilor

Friday, November 20th, 2009

Rezumat: Un grup de boschetari a apărut în viaţa locuitorilor dintr-un cartier bucureştean cu câteva luni în urmă, venind cu o rulotă auto pe care au parcat-o pe un spaţiu verde, lângă o ghenă de gunoi. Locuiesc în rulotă, trăiesc din gunoaie, arată ca nişte gunoaie, cresc o haită de câini agresivi în preajmă şi bănănăie fără rost toată ziua pe aleile dintre blocuri.

     Locatarii au reclamat la poliţie şi la primăria PDL a sectorului 6 şi rulota a fost mutată două blocuri mai încolo. Au dat însă peste unul şmecher, care i-a mutat instantaneu înapoi.

     În consecinţă, am trimis scrisorile 5 şi 6 parlamentarilor aleşi în acest colegiu, 26, pentru a le aduce la cunoştinţă sentimentul de nesiguranţă pe care îl trăiesc bătrânii, femeile şi copiii când se întâlnesc pe stradă cu aceşti iresponsabili.

 

20.11.2009

 

SCRISOAREA NUMĂRUL 5 (6) CĂTRE PARLAMENTARUL MEU

 

 

Stimate domnule deputat Damian Florea (senator Gabriel Mutu),

(more…)

Scrisorile 3 şi 4: Despre legalizarea prostituţiei

Thursday, November 19th, 2009

.

Rezumat: Clasa politică intenţionează să legalizeze prostituţia, folosind următorele pretexte: sănătatea prostituatelor/prostituaţilor, ineficienţa măsurilor de interzicere şi atragerea de bani la buget prin impozitare.

     Parlamentarii cunosc că există un puternic curent de opinie împotrivă şi încearcă să-şi atingă acest deziderat prin diverse subterfugii, printre care adoptarea prin procedură tacită a codurilor penale şi civile, cu scopul de a nu se permite o dezbatere deschisă pe această temă.

     Această scrisoare i-a pus pe cei doi parlamentari din colegiul meu, 26, în situaţia de a nu se putea justifica ulterior cu explicaţia ridicolă “nu am ştiut”.

     Niciunul dintre cei doi “aleşi ai poporului” nu a catadicsit să răspundă în vreun fel solicitării!

.

10.06.2009

.

Stimate domnule deputat Damian Florea (senator Gabriel Mutu),

 

         Am aflat cu stupoare că parlamentarii PSD+PC şi PDL, din care faceţi parte şi dvs, au dat undă verde în data de 8 iunie 2009, ca Guvernul să îşi asume răspunderea pentru adoptarea noului Cod Penal şi noului Cod Civil. Aceasta înseamnă că articolele acestuia, în special cele sensibile, nu vor fi supuse dezbaterii parlamentarilor şi astfel nu se vor mai putea remedia cele care vor fi identificate ca fiind contradictorii cu dorinţele cetăţenilor.

 

         Fără a fi specialist în drept, m-am interesat de modul în care noile acte legislative abordează fenomenul prostituţiei (more…)

Scrisoarea nr. 1 către deputatul Damian Florea – Strada Dagâţa

Thursday, November 19th, 2009

.

Rezumat: Primăria sectorului 6, condusă de Cristian Poteraş – PDL, permite de ani de zile ca o stradă publică de 70 m lungime să fie folosită în interesul exclusiv a două spălătorii auto. Strada este blocată cu stâlpi metalici şi accesul se face numai cu aprobarea ţiganilor angajaţi ai spălătoriilor. Toate reclamaţiile cetăţenilor din zonă au fost tratate în batjocură de primărie şi de Secţia de poliţie 21, care se află la 30 de metri distanţă.

Această sesizare a fost adresată simultan deputatului PSD+PC Damian Florea, cu numărul 1, şi senatorului PDL Gabriel Mutu, cu numărul 2, în 10.06.2009 . Până la această dată, deputatul Florea nu a făcut altceva decât să o înainteze primarului, iar senatorul Mutu s-a şters cu ea undeva.

.

 

Stimate domnule deputat Damian Florea,

 

.

Vă mulţumesc pentru urarea de Anul Nou pe care aţi adresat-o locuitorilor colegiului 26, printre care mă număr, şi pentru invitaţia de a vă aduce la cunoştinţă doleanţele noastre, pe care eu vă fac cinstea de a o lua în serios.

 

Sper ca acest demers să capteze atenţia dvs. şi astfel să dovediţi că şi dvs. contribuiţi la asigurarea „climatului democratic” pe care ni-l solicitaţi nouă, cetăţenilor obişnuiţi.

 

Doresc să vă aduc în atenţie situaţia străzii Dagâţa, (more…)

O TRĂDARE A SERVICIILOR SPECIALE

Tuesday, November 17th, 2009

Rezumat: Unele guverne şi organizaţii supranaţionale finanţează mişcări etnocentriste în România şi le folosesc pentru a-şi atinge deziderate proprii. Etnicii români nu sunt sprijiniţi de statul român pentru organizarea unei rezistenţe la agresiunile sociale, culturale, economice şi identitare la care sunt supuşi, sub pretextul că sunt “majoritari”.

Profesorul Ion Coja, unul dintre puţinii luptători pentru drepturile românilor, a intenţionat să candideze pentru preşedinţie, cu scopul de a forţa introducerea unor teme de campanie care sunt în mod constant ocultate de politicieni. Candidatura sa a fost respinsă de BEC în urma unui sabotaj organizat de un ofiţer SRI în rezervă. 

 

Udemereul – un neologism binevenit

         Să salutăm un cuvânt nou format în limba română – “udemereul”! În afară de faptul că are legatură cu maghiarii, nici nu mai contează originea literelor U, D, M şi R. Combinaţia lor a devenit un substantiv comun, (more…)

CECBANK = BANCA PATRIOŢILOR MASOCHIŞTI

Tuesday, November 17th, 2009

 Rezumat: Am descoperit în CECBANK un cimitir al elefanţilor, care încă mai mişcă, cu apucături de neveste sau de nepoţi nevricoşi de ofiţeri MAI. Incompetenţa personalului depăşeşte monumentalitatea sediului central de pe Calea Victoriei şi ar fi păcat să nu se regăsească în folclorul mileniului trei, motiv pentru care fac publică această sesizare. Faptele şi personajele sunt reale.

 

06.11.2009

Către CECBANK

În atenţia “Conducerii”

 

Stimate Domnule/Doamnă Director,

 

         Din motive patriotice, deoarece CECBANK este singura bancă cu acţionariat român, în luna octombrie 2009 am decis transferarea conturilor fundaţiei la CECBANK, ca urmare a obţinerii unei finanţări nerambursabile din fonduri europene de 1,1 milioane euro.

 

Bună ziua am dat, “Nu se poate” am căpătat (more…)

AUTODENUNŢ: DEMASCAREA LUI MIHAI VITEAZUL

Tuesday, November 17th, 2009

În 22.09.2009, ministrul culturii, Theodor Paleologu, a participat la montarea de măşti de gaze caricaturale, de culoare roz, pe principalele statui din centrul Bucureştiului, ca formă de protest artistic modern împotriva poluării mediului. Au fost astfel “mascaţi”  Spiru Haret, Ion Heliade Rădulescu, Spiru Haret, Lupoaica, Mihai Viteazul şi calul său. În spatele iniţiativei s-a aflat Mircea Toma, prin publicaţia “Academia Caţavencu”.

În seara zilei următoare am îndepărtat masca de pe statuia lui Mihai Viteazul, cu ajutorul unor membri ai organizaţiei Noua Dreaptă. Membrii asociaţiei Civic Media au dat jos măştile de pe celelalte statui.

Fiind conştient că am escaladat o statuie aflată în patrimoniul naţional şi că am vandalizat o operă de artă, am considerat necesar să îmi justific gestul şi am adresat următorul Autodenunţ către Ministerul Culturii.

Către Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional
În atenţia domnului ministru, Theodor Paleologu

24 septembrie 2009
AUTODENUNŢ

Domnule Ministru,

Subsemnatul Mihai Tociu, născut la data de 29 februarie 1964 din părinţi etnici români, cu domiciliul în Bucureşti, str. Cernişoara nr. 29-39, bl. 61, apt. 114, sector 6, prin prezenta mă autodenunţ cu privire la vandalizarea operei de artă expusă pe o bucată de bronz, aşezată pe un paralelipiped din marmură, în spaţiul verde din Piaţa Universităţii, în dreptul unui indicator rutier de importanţă vitală.

În data de 23 septembrie 2009, trecând prin zonă, am observat mai multe opere de artă reprezentând măşti de gaz de culoare roz, realizate în stil Louis Vuitton, fixate pe feţele a trei bucăţi de marmură reprezentând oameni decedaţi, precum şi pe faţa respectivei bucăţi de bronz, reprezentând un bătăuş călare, având în mâna stângă un obiect contondent cu două tăişuri, ridicat într-o poziţie agresivă, anacronică şi ne-europeană.

Am simţit cum respectivii încercau să spună ceva trecătorilor, dar nu puteau vorbi din cauza operelor de artă roz care le acopereau feţele.

(more…)