Archive for July, 2010

„Star Fucker” exersează poziţia 69 cu Poliţia Constanţa

Friday, July 30th, 2010

Închipuiţi-vă că sunteţi în concediu, la Mamaia, şi v-aţi aşezat pe nisip, la malul mării, la 9 dimineaţa. Sunteţi aproape singur pe plajă şi citiţi o carte. Deasupra e soarele, în faţă e marea, iar în spate nenumărate rânduri de şezlonguri goale. Ce romantic!

 

Închipuiţi-vă un ţigan mătăhălos, la bustul gol şi cu burta păroasă revărsată peste bermude, cam la 50 de ani, pe cap cu o imensă pălărie de cow-boy, de care este prinsă o mare insignă, pe care scrie, vizibil şi din satelit, „STAR FUCKER”. Zace într-un şezlong, undeva mai în spate.

 

Acesta este momentul în care Star Fucker se ridică şi intră în viaţa dumneavoastră. Vine glonţ şi (more…)

Patriotul anonim învins de sistem cu maşina de spălat

Friday, July 23rd, 2010

În ziua în care a fost dezgropat Ceauşescu, şi-a dat duhul maşina mea de spălat rufe. A fost făcută la Cugir, acum 21 de ani, şi am plătit pentru ea 3 salarii lunare de inginer din industria socialistă multilateral dezvoltată.

Da, a costat 6,000 de lei, iar eu primeam pe lună 1,800 – 2,000. E adevărat, pe ştat apăreau 2,500, numai că mi se reţineau 200 pentru taxa PIP (Port Ilegal de Penis) şi alte câteva sute pentru nerealizările de plan.

Acum, cadavrul ei îmi amintea de vremea când purtam plete şi mă îmbrăcam în blugi. Momentul de reculegere a fost întrerupt brutal de poetul Adrian Păunescu, care m-a îndemnat, din studioul Realitatea-Caţavencu,Să ne apucăm de muncă!”. Parcă nici n-au trecut 21 de ani: tot Ceauşescu, tot Păunescu, aceiaşi prezentatori spălaţi pe creier, aceleaşi îndemnuri idioate…

           Chiar niciunul să nu-şi dea seama că nu are rost să trimiţi românii la muncă dacă nu-i şi încurajezi să cumpere produse autohtone?

 

Patriotul anonim

În situaţia dată, m-am hotărât să fiu puţin mai patriot şi am decis să cumpăr o maşină de spălat românească. Şi o voi face fără mediatizare, fără să mă îmbrac în costum naţional, fără cocardă tricoloră în piept şi fără discursuri înălţătoare. Voi fi… patriotul anonim, adică un fel de erou necunoscut al unui război invizibil. (more…)