Archive for August, 2010

Să dispară scaunul cu ciorapi

Thursday, August 26th, 2010

Începând de mâine, 50,000 de oameni nu vor mai trece pe lângă scaunul cu ciorapi.

Este vorba despre cei 50,000 care intră în fiecare zi în metrou la Piaţa Veteranilor şi despre janghina de scaun pe care o ţigancă îşi expune ciorapii pentru vânzare pe trotuarul de lângă staţie. (more…)

Mori pe Dâmboviţa!

Thursday, August 26th, 2010

 

Mori pe Dâmboviţa!

Nu este vorba despre premoniţia unei ghicitoare dezvăluită politicianului proaspăt ales care îşi face bagajele pentru a veni la Bucureşti, ci despre instalarea unor ”mori de apă” pe râul Dâmboviţa, în Bucureşti. Adică un fel de hidrocentrale, dar la care să primeze aspectul estetic.

Cu ce folos? Simplu: să genereze curent electric şi să dea un motiv turiştilor să facă poze.

Cu aceste motivaţii în gând, am depus la registratura Primarului General şi a Consiliului General al Bucureştiului propunerea de a se instala generatoare de curent electric, sub forma unor mori de apă, la cele câteva baraje existente în prezent în lungul Dâmboviţei, în Capitală. (more…)

Cum am numărat sutiene şi chiloţi de damă

Thursday, August 26th, 2010

.

Mi-am descoperit un nou fetiş: inventarierea de sutiene şi chiloţi de damă. Îl recomand tuturor şi îi rog să se abţină de la comentarii pe cei ale căror degete nu au vibrat la emoţia metamorfozării unui ghemuleţ de dantelă într-un chiloţel de domnişoară.

Ocazia mi-a oferit-o Poliţia Comunitară Sector 4, ca premiu pentru (more…)