Archive for April, 2013

The Dream of 17th-18th April 2013

Sunday, April 21st, 2013

It was like end of the summer, day time. Sunny and a light breeze, very pleasant.

I was somewhere on a plateau on a high mountain and I could see very far away. It was green grass all around and a winding road going downhill, far, as far as you could see. The road had been tarred very long time ago, by the colour of it, nearly white. No cars on it. I didn’t know where exactly it led… to some city, or civilization, let’s say.

But, from the other side of the mountain, I felt coming the smell of a sea. I could not see it, but there was (more…)

Scrisoarea unui român către Congresul Internațional al Țiganilor, Sibiu 2013

Sunday, April 7th, 2013

Stimați participanți,

Mă adresez dvs. deoarece nu cunosc ca vreun reprezentant al românilor să fie invitat la Congres, în contextul în care acesta se desfășoară în România și există foarte multe subiecte care privesc relațiile dintre români și comunitatea țiganilor, cu implicații internaționale.

Persoane ca dna Elena Băsescu, ajunsă în parlamentul european prin fraudă electorală, sau ca dl Corneliu Vadim Tudor, care a compromis naționalismul românesc prin prestația pe care a avut-o în perioada când a deținut importante funcții în stat, nu pot vorbi în numele meu, și nici vreunul dintre politicienii actuali.

Mă simt astfel pus în situația de a vă transmite personal câteva idei, care cred că au susținerea multor români, iar în calitate de membru al națiunii care a format acest stat, îmi doresc să primesc susținerea și a celorlalte grupuri etnice care trăiesc în România.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

În primul rând, doresc să vă atrag atenția asupra faptului că statele europene occidentate v-au pus gând rău. Nu știu dacă aveți puterea să acceptați acest adevăr, dar aceste state nu vor cu niciun chip să vă primească pe teritoriul lor și sunt în stare să facă orice (more…)