Archive for March, 2015

Ne batem cu Rusia din cauza lui Tismăneanu???

Tuesday, March 31st, 2015

Către Ministerul Afacerilor Externe

În atenția Domnului Ministru Bogdan Aurescu

Stimate Domnule Ministru,

Am aflat din presă (HotNews și Revista 22) despre un Comunicat de presă emis de MAE cu privire la reacția ambasadorului Rusiei față de articolul Ispita fascistă a tovarășului Putin .

Nu am găsit acest Comunicat pe pagina de comunicate a ministerului (www.mae.ro) și consider inacceptabil faptul că presa a avut acces la document înainte ca acesta să fie făcut cunoscut publicului pe canalul oficial al Ministerului.

Referitor la conținutul Comunicatului, îmi exprim nemulțumirea față de reacția Ministerului, pe care o consider exagerată și inoportună. (more…)

Alegeri pt CNCD: Gata cu Dansul Pinguinului, a venit vremea pentru Călușarii!

Wednesday, March 25th, 2015

Ne-am obișnuit deja ca orice dezbatere a Parlamentului să fie o combinație între o comedie a lui Caragiale și un circ cu clovni și aruncători de flăcări pe gură, dar ce se întâmplă acum la alegerea membrilor pentru Colegiul Director al Consiliului pentru Combaterea Discriminării depășește așteptările.

Trebuie spus de la început că această instituție, și dealtfel întreaga legislație ”anti-discriminare”, au fost impuse României cu forța, ca o condiție pentru aderarea la UE, și chiar cu viclenie, dacă ținem seama că a fost folosită tehnica neparlamentară a ordonanței de urgență, de către un prim-ministru căruia i s-a construit o aură de ”tehnocrat”, de ”specialist neimplicat politic”, la care se apelează când Țara e în criză: Mugur I-să-res-cuuuuu!

De două decenii, toată așa zisa societate civilă răgușește luând atitudine împotriva scurtcircuitării Parlamentului prin ordonanțe de urgență abuzive, dar nimeni nu l-a întrebat pe fostul prim-ministru Mugur Isărescu în ce a constat urgența pentru această faimoasă OUG 137/2000. Nu au fost prezentate niciun fel de statistici care să pună România în fruntea discriminării, ba dimpotrivă: românii sunt proverbiali pentru toleranța lor nativă, pentru faptul că discriminarea femeii este aproape inexistentă, pentru faptul că actele de antisemitism sunt la cel mai scăzut nivel din Europa, că mișcările extremiste și șovine sunt aproape inexistente. Nu a existat nicio situație care să scandalizeze opinia publică și care să ofere o minimă justificare emoțională pentru urgența semnării respectivei ordonanțe. Nimic! Zero! Zilch! Canci! (more…)

Reacția la Contestația soroșistilor față de candidatura mea la CNCD

Monday, March 23rd, 2015

Dacă pe pițigoii lui Soros i-a mâncat în fund să-mi conteste candidatura la CNCD, hai să le trag și eu una peste ochi. Aceasta este Întâmpinarea pe care am depus-o la Senat prin care rejectez Contestația soroșistilor.

Către SENATUL României

-Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări

-Comisia pentru drepturile omului, culte și minorități

-Comisia pentru egalitate de şanse

CAMERA DEPUTATILOR

-Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi;

-Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor nationale

-Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi

Referitor la Obiecțiunile făcute cu privire la candidatura mea pentru funcția de membru în Consiliul Director în CNCD

Accept dreptul oricărei persoane să își exprime părerea cu privire la profilul meu moral și ideatic, dar vă rog să luați în considerare că aceasta este tributară intereselor evaluatorului.

Am folosit expresia ”să își exprime părerea” deoarece documentul intitulat ”Obiecțiuni” (Nota 1), depus de ong-ul APADOR-CH cu privire la candidatura mea la funcția de membru în Colegiul Director al CNCD, nu se bazează pe nicio faptă care contravine legii.

Consider că, pentru corecta evaluare a ”Obiecțiunilor”, este necesară o scurtă prezentare a semnatarilor acestui document:

a- în spatele celor 18 nume de ong-uri se află un singur grup de interese, care le finanțează pe canale diferite, pentru a da aparența unei multitudini de susținători. Regula economiei de piață ”cererea generează oferta” se transpune în domeniul neguvernamental în ”banii formează ong-ul”, adică apariția unei oferte de finanțare duce la formarea organizațiilor care să îndeplinească scopurile finanțatorului. O simplă căutare pe internet arată că ong-urile semnatare au în comun la finanțări și la pregătirea cadrelor ”filierele Soros” și Open Society Institut Budapesta (more…)

O contestație și pt Manole, consilieru’ lu’ Vanghele

Friday, March 20th, 2015

Acum doi ani s-a găsit unul care să se bucure public că articolul meu ”Și evreii greșesc, nu-i așa?” a fost cenzurat de Adevărul. Personajul este și unul dintre cei care au forțat înființarea unui muzeu al țiganilor într-un mod care nesocotea legea. Și uite-l că acum candidează pentru un post de secretar de stat în Consiliul pt Combaterea Discriminării! Cum să nu contești candidatura unui om cu un caracter așa de dezonorant???

Către:

Secretariatul General al camerei Deputaților și Senatului

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului

CONTESTAȚIE

Cu privire la candidatura domnului Petre-Florin Manole pentru funcția de membru în

Consiliul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Doresc să aduc în atenția dumneavoastră câteva elemente pentru care consider că domnul Petre-Florin Manole nu este îndreptățit să obțină funcția de membru în Consiliul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, pentru care și-a depus candidatura din partea Partidului Social Democrat.

1. Domnul Petre-Florin Manole este o persoană care încurajează cenzura, prin luările sale de poziție publice. (more…)

Trădare, trădare, trădare! De trei ori Trădare!!!

Friday, March 20th, 2015

 

http://www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2015/03/Obiectiuni-CNCD-Tociu-Mihai.pdf

Cu mulți dintre semnatarii acestei porcării am fost ”coleg” de activitate, timp de aproape 20 de ani. Cu toții au știut dintotdeauna că sunt un cal breaz și am discutat de multe ori amical, despre orice, ca oamenii.

Cât timp am păpat fonduri împreună, nu l-a deranjat pe niciunul că sunt ”discriminator” sau ”anti-semit”. Oare de ce s-a umflat civismul în ei tocmai acum? Simplu: invidie, spirit revanșard, obediență oarbă față de mâna care le dă să mănânce.

Asta e ”societatea civilă”, în România și peste tot în lume: un instrument politic creat și manevrat de Soros. (more…)

Despoții din Consiliul pt Combaterea Discriminării cer Parlamentului să-i mențină în funcții. Să-i contestăm, așadar!

Thursday, March 19th, 2015

O cohortă de membri ai Consiliului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, adică ăia care au făcut praf instituția asta, s-au înscris pentru un nou mandat. Printre ei se află chiar președintele, UDMR-istul Astaloș, care este susținut politic în continuare.Nu era normal să atenționez Parlamentul? Iată contestația pe care am depus-o la Senat în 19.03.2015 pentru ca aceștia să nu mai poată candida. Eu mi-am făcut datoria…

Către:

Secretariatul General al camerei Deputaților și Senatului

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului

CONTESTAȚIE

Cu privire la candidatura pentru funcția de membru în

Consiliul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

a persoanelor care dețin sau care au deținut funcții în această instituție

Doresc să pun în atenția dumneavoastră faptul că evaluarea candidaturii persoanelor care dețin sau care au deținut funcții în CNCD ar trebui să se facă pe baza unei analize a activității acestei instituții. Dacă pentru un candidat nou se poate doar anticipa performanța pe care o va avea în noua funcție, pentru cei care sunt sau care au fost membri există o certitudine deasupra oricărei îndoieli. A decide ca unul dintre aceștia să fie nominalizat din nou echivalează cu aprobarea întregii activități a instituției, ceea ce este cel puțin riscant pentru prestigiul celor care îi vor susține.

Până la efectuarea unei evaluări corecte a activității CNCD de până acum, vă aduc în atenție câțiva factori pe care aveți posibilitatea să îi analizați, pe baza rapoartelor oficiale ale CNCD. (more…)

Scrisoare deschisă către Monica Macovei la lansarea M10

Sunday, March 1st, 2015

Macovei lansare Preoteasa

Stimată doamnă Monica Macovei,

Vă felicit pentru noua dvs. operație de chirurgie estetică politică, pe care ați numit-o Partidul M10. Este o performanță deosebită să susțineți că ați reușit să rămâneți fată mare după ce ați petrecut 25 de ani în bordelul politicii din România.

Ținând cont de cele ce se spun despre dvs., dacă nu ați ști despre cine se vorbește, sunt convins că și dvs. înșivă v-ați poziționa undeva între Iliescu și Elena Udrea, în pușcărie bineînțeles. Lângă Iliescu, pentru rolul represiv pe care l-ați avut în mineriada din 13-15 iunie 1990, și lângă Udrea pentru asociere la fraudă și corupție în asociere cu PDL-ul.

Pentru ca treaba să fie cușer, să o luăm cu începutul: originea dumneavoastră politică. În momentul în care se atașează la familia dvs. cuvintele miliție, colonel, CC al PCR, consider că aveți obligația la o clarificare imediată a relației dintre familia dvs și nomenclatura comunistă. Un motiv în plus de suspiciune este și ascensiunea dvs. profesională rapidă din perioada ceaușistă, specifică celor care aveau pile la nivel politic înalt. Așa cum stau lucrurile acum, mi-e teamă că vă încadrați în interdicția morală din Punctul 8 de la Timișoara! (more…)