Archive for April, 2015

Politicenii actuali nu sunt buni la pat!

Wednesday, April 1st, 2015

La 1 Aprilie 2015, Parlamentul l-a votat pe UDMR-istul Csaba Ferenc Asztalos pentru un nou mandat de 5 ani la Consiliul pt Combaterea Discriminării. Acesta a fost președinte timp de 12 ani, timp în care s-a dovedit un anti-român exemplar.

Chiar dacă scrisoarea este adresată parlamentarilor, am făcut-o să fie citită de români. Pe parlamentari oricum îi doare-n cur de ce se întâmplă în țara asta.

Stimați membri ai Parlamentului,

Ce i-ați explica unui copil care vă arată un panou publicitar la intrarea în București pe care scrie, mare cât roata carului, ”Românii n-au valoare”?

Dar unui băiat de 18 ani care vă arată un mesh pe un bloc de 10 etaje cu textul ”Românii nu sunt buni la pat”? Unei fetițe de 10 ani v-ar fi mai simplu?

Iată două situații reale, reclamate la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru care Csaba Ferenc Asztalos, în calitate de președinte, a decis că nu aduc atingere demnității și nu creează o atmosferă umilitoare la adresa românilor.

De 1 Aprilie 2015, dumneavoastră, deputați și senatori, v-ați adunat în ședință comună și l-ați votat pe Csaba Ferenc Asztalos pentru încă un mandat de 5 ani la CNCD. Și ați făcut asta doar pentru că era reprezentantul UDMR, cu care dumneavoastră, PSD și PNL împreună, ați încheiat acel pact secret înainte de alegerile care v-au adus la putere în 2012. Ca să vă reamintesc, pactul nu a fost secret față de vreun dușman al României, ci față de românii cărora le cereați votul! (more…)