Archive for July, 2015

Katz să se joace cât vrea de-a antisemitismul, dar nu cu mine

Thursday, July 9th, 2015

Unul dintre șmekerii lui Adrian Năstase, Marco Maximillian Katz, cel care și-a umplut teșchereaua din duty-free-ul de pe Otopeni, s-a făcut acum mare evaluator de antisemitism și-i trage cu așa-zise rapoarte:

http://antisemitism.ro/wp-content/uploads/2015/05/MCA-Romania-Raport-de-Monitorizare-2009-2014.pdf

Nu zic că nu e lume bună în lista lui de antisemiți, ca să fiu și eu acolo, dar am ajuns la concluzia că cel mai antisemit dintre toți el este, așa evreu cum se declară, și prin urmare îi cer acum să mă lase în pace și să se joace de-a antisemitismul cu cine îi permite.

Presimt că o să mă văd în instanță cu dl. Katz și cu ong-ul său, care se numește pompos și oficios”Centrul pt Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului”, de zici că are adresa de înființare pe Calea Victoriei, și nu în Aeroportul Otopeni pe dreapta (pe bune!!!), iar pe unul dintre tovarășii săi de ong îl cheamă Enache. Enache acum, dar înainte? 😉

                          #############

În atenția domnului președinte Marco Maximillian Katz

Stimate domnule Președinte,

Ați publicat pe pagina de internet a ong-ului dumneavoastră un document, intitulat ”Raport de Monitorizare 2009-2014”, în care în Capitolul V – ”ANTISEMITISM ȘI NEGAȚIONISM”, punctul 16, sunt menționat cu titlul ”Mihai Tociu: Prima întrebare a fost despre săpun…”.

La pagina 54 din Raport se află următorul text:

16. Mihai Tociu : „Prima întrebare a fost despre săpun…”

În data de 21 ianuarie 2013, unul dintre editorialiștii ziarului „Adevărul”, Mihai Tociu, a publicat comentariul intitulat „Și evreii greșesc, nu-i așa?”. În conținutul acestui comentariu, Mihai Tociu pune sub semnul întrebării existența Pogromului de la București și a acuzat Comunitatea Evreiască că „nu se înghesuie să facă lumină”. (more…)