Fluturașul pentru campania electorală pt Primăria Sectorului 6

?????????

Sunt MIHAI TOCIU și doresc să fiu Primar al Sectorului 6.

Sunt INDEPENDENT, ROMÂN 100%, NAȚIONALIST, ORTODOX.

Opiniile mele politice și civice le găsiți pe www.tociu.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mihai.tociu.

Pot să conduc Sectorul 6 mai bine decât ceilalți candidați deoarece am cunoștințe și experiență managerială, sunt patriot, nu sunt șantajabil, nu sunt tributar niciunui grup de interese și sunt incoruptibil.

Conform proverbului ”Pomul se cunoaște după roade și omul după fapte”, înainte de a spune ce voi face ca primar, este mai important să arăt ce am făcut până acum.

Activez de 15 ani pentru cauze naționale în Vatra Românească, Forumul Creștin Noua Dreaptă și ”Solidaritate Românească”.

Am făcut politică, dar fără a avea tangență cu vreunul dintre așa zisele partide politice parlamentare, pe care le consider grupări mafiote. M-am ținut departe de tentațiile lor și am ales să fac Politica Faptei.

Dintr-o pornire naturală, am susținut și apărat cam tot ce înseamnă mod de manifestare a spiritului național, civic și ecologic și iată doar o mică parte dintre acestea:

-jocul de oină (www.oina.ro și ”oina” pe youtube – toate filmele care prezintă regulile, meciuri și imagini din joc sunt gândite și realizate de Asociația OINA, adică de mine; membru în biroul federal o legislatură, am introdus jocul de oină în Legea pentru protejarea patrimoniului imaterial al poporului român)

-critic acerb al modului ”în genunchi” în care s-a negociat aderarea României la UE: am contestat Referendumul pentru aderarea la UE, din 2003, la Curtea Constituțională, pe motiv de fraudă electorală instituționalizată, similară cu cea comisă de comuniști în 1946

-susținerea sătenilor din localitatea Nadăș, jud. Arad, împotriva retrocedării abuzive a satului lor către urmașii unui grof maghiar. Este vorba despre un sat întreg, cu peste o mie de oameni, cu tot pământul lor, cu școală, biserică și cimitir, iar oamenii lăsați pe drumuri de mafia politică și juridică

-5 acțiuni ”Picasso”: Picasso 1 – împotriva campaniei calomnioase ”Românii n-au valoare”; 2 – împotriva folosirii copiilor în propaganda homosexuală; 3- materializarea zicalei ”S-a suit scroafa-n copac” la marșul homosexualilor;    4 – repunerea inscripției BUDAPESTA pe Arcul de Triumf; 5 – ”EuroMusca” – ridiculizarea ipocriziei politicienilor (filmele le găsiți doar pe www.dailymotion.com, deoarece youtube le șterge pe motiv de conținut incorect politic)

-organizator al festivalului de recitare publică ”Eminescu trăiește prin noi” (3 ediții) http://adevarul.ro/news/politica/eminescu-traieste-noi-1_50f54cb27bdf470905455ad6/index.html

-organizator al comemorării poetului Radu Gyr în 2015, singurul poet anticomunist din lume condamnat la moarte pentru o poezie (în prezent interzis, la solicitarea PNL) http://www.napocanews.ro/2015/04/poetul-inchisorilor-radu-gyr-si-manifestarea-ne-vom-intoarce-intr-o-zi-din-piata-universitatii-video.html

-contestarea la Curtea Constituțională a Legii Invaziei României de Imigranți (Legea 5/2016)

-contestarea în instanță a mutilării Pieței Universității de către Sorin Oprescu, cu mutarea ilegală a statuilor de la Universitate pentru doi ani – în final, a rămas… ca-n Democrație

-militant activ împotriva construirii MegaMoscheii

-militant activ pentru păstrarea tradițiilor și pentru o familie compusă din bărbat și femeie

-militant activ în sprijinul românilor supuși la pierderea identintității naționale în județele Harghita și Covasna

-un biblioraft plin cu propuneri și petiții adresate către instituții guvernamentale și Primării, care au îmbunătățit viața românilor, sau ar fi putut să o îmbunătățească, dacă am fi avut conducători adevărați.

În cazul în care vă întrebați de ce nu ați auzit de toate acestea, sau de mine, în presă sau la tv, gândiți-vă cine controlează mass media și veți afla singuri răspunsul. Ca exemplu de dragoste pe care mi-a arătat-o mass-media, redacția ziarului Adevărul mi-a cenzurat, în 2014, articolul ”Și evreii greșesc, nu-i așa?”, iar după câteva zile m-a exclus definitiv pentru articolul ”De ce țiganii n-au muzeu?” (tot cenzurat) în care am criticat Primăria sectorului 6, condusă de PNL, pentru că intenționa să sprijine ILEGAL construirea unui pseudo-muzeu al țiganilor în sectorul 6. Expunerea mediatică a făcut PNL-ul să renunțe, dar altfel? Mai puteți găsi articolele pe net, preluate de alte site-uri curajoase.

EuCuCineVotez - in text

Democrația este o Minciună! Dacă ”Democrație” înseamnă ”voința poporului”, cum se face că politicienii iau atâtea decizii majore catastrofale, cu toate că este evident că poporul, în majoritatea sa, dorește altceva? Ca exemple,  de ce politicienii care candidează acum la Primărie au votat legi pentru primirea imigranților, când românii vor garduri și armată la granițe, ca în Ungaria sau Austria? Au întrebat primarii pe bucureșteni dacă acceptă marșuri ale homosexualilor exhibiționiste și vulgare? Sau construcția MegaMoscheei? Sau donarea unui teren de două milioane de euro pentru un Templu Masonic?

Sunt un critic acerb al sistemului democratic actual, pe care îl consider a fi expresia politică a dominației străine asupra României. Așa zisa Democrație este modalitatea cinică prin care poporul român este învinuit de toate fărădelegile pe care le comit cei care conduc România, sub pretextul că ”poporul i-a ales… românii au conducătorii pe care și-i merită”!

În realitate, românii nu au ales niciodată conducătorii pe care i-au vrut, ci alegerea lor a fost limitată la fețele aceleiași monede, adică aceeași mână de oameni făcuți mari și importanți de mass media. După 26 de ani de ”Democrație”, am ajuns la concluzia că sistemul comunist a fost mai corect, prin faptul că interzicea pe față participarea la alegeri a celor care nu făceau parte din gașca Pile-Cunoștințe-și-Relații (PCR), față de modul pervers prin care sistemul denumit abuziv ”Democrație” îi face practic invizibili pe cei din afara mafiei partidelor parlamentare.

Concret, partidelor li se permite să cheltuiască sume enorme în campaniile electorale, cu multe ordine de mărime mai mari decât își poate permite un independent, ceea ce duce la ridiculizarea oricărei tentative de a le concura. În plus, mass media ignoră cvasi-total candidații mici, pe motiv că sunt… mici. Și, pentru o confuzie maximă și crearea unei aparențe de egalitate de șanse, partidele mai aruncă în joc diverși ”independenți”, reșapați de-ai lor, să acționeze ca niște submarine politice.

Am pornit această luptă ca David contra lui Goliat, conștient că nu am nicio șansă, pentru că sutelor de banere, și corturi, și activiști ai partidelor plătiți la negru, eu le opun o campanie de 1000 de lei și ajutorul voluntar și dezinteresat al câtorva prieteni și susținători. Iar celor care cred că chiar și așa îmi pot face auzit mesajul politic și voi convinge pe mulți să mă voteze, le amintesc Regula Unu a Democrației: ”Nu contează cine votează, ci cel care numără voturile”. Ca dovadă supremă că așa este, amintiți-vă cum a ajuns Elena Băsescu europarlamentar!

Și totuși, de ce o fac, dacă știu că nu am șanse? Pentru că vreau să arăt cetățenilor că se poate face o altfel de politică, în care se abordează, fără inhibiții și cu seriozitate, subiectele de interes major: economice, identitare, imigranți, megamoschee, justiție, vaccinuri, masonerie, țiganizare, ong-uri finanțate de Soros etc. Consider că modul de a combate actualele partide nu mai este de a le critica, ci de a oferi cetățenilor alternative la ele.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Campania mea se bazează pe prezentarea situației politice corecte și, implicit, a unui program politic corectiv. Aparent, funcția de primar este o funcție administrativă și cetățenii au fost obișnuiți cu promisiuni din domeniul administrației sectorului. Totuși, dacă administrația nu se face conform unei linii politice, ce caută să candideze politicieni de rang înalt, senatori și deputați, foști sau actuali? Dacă ne uităm la ce au făcut până acum, nu cumva aceștia sunt oamenii care au adus România în pragul dezastrului: industria la fier vechi, agricultura dată 50% la străini, resursele naturale concesionate pe nimic, pădurile rase și trimise la export lemn brut, românii priviți în lume ca țigani, peste 4 milioane de tineri plecați în pribegie, dar granițele deschise pentru milioane de imigranți? În concluzie, după ce acești politicieni au căpătat experiență distrugând țara, Sectorul 6 le va fi floare la ureche!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Și totuși, ce voi face ca Primar? Voi face exact ceea ce este capabil să facă orice om inteligent, bine informat, fără gașcă de șacali în spate și care nu datorează nimic nimănui. Primăria înseamnă administrație în interesul cetățenilor, în întregul lor, cu decizii luate în funcție de situațiile concrete, fără obligații sau demonstrații populiste.

A face acum promisiuni și a veni cu slogane bombastice, cum ne-au obișnuit politicienii, este doar un circ ieftin, specific ”Democrației”. Eu îmi urmez idealurile și principiile, iar scopul meu nu este să strâng voturi spunând oamenilor ce vor să audă, ci să îi atrag pe cei care se regăsesc în mesajul meu. Garanția mea sunt faptele mele.

Dacă v-am convins că aș putea fi un bun primar, vă aștept pentru o semnătură de susținere a candidaturii mele. Programul și locurile unde voi organiza strângerea de semnături vor fi afișate pe pagina de FB și pe www.tociu.ro.

 

Leave a Reply